Susijengin pelaajat olivat hyvässä iskussa lauantaina Euroopan kentillä. Erik Murphy teki onnistuneen debyytin uudessa joukkueessaan ja kaikki neljä tulessa ollutta pelaajaa ylsivät kaksinumeroisiin pistemääriin.

Murphy pelasi oivan debyytin Buyukcekmecen paidassa vanhaa seuraansa Besiktasia vastaan, kun Buyukcekmece voitti 88-76 (42-36) Murphyn heittäessä 14 pistettä ja kahmiessa 7 levypalloa.

Lassi Tuovin Besiktas oli kolmannen neljänneksen lopussa vielä kolmen pisteen päässä 64-61, mutta Buyukcekmece vei päätösneljänneksen 22-15 ja pääsi juhlimaan kotivoittoa. Murphy sai peliaikaa reilut 29 minuuttia heittäen kakkosensa 4/9 ja kolmosensa 2/6.

Roope Ahosen Kolossos Rodou otti johdon vahvalla kolmannella neljänneksellä Aris Thessalonikia vastaan, mutta vierasjoukkue ei päästänyt rhodoslaisia helpolla. Kuusi minuuttia ennen loppua Ahosen kolmonen vei Kolossoksen 13 pisteen johtoon 64-51. Aris pysyi iskuetäisyydellä, mutta ei päässyt enää viittä pistettä lähemmäksi ja Kolossos voitti 76-70 (32-30).

Ahonen kuului joukkueensa parhaimmistoon 14 pisteellä, 1 levypallolla, 4 syötöllä ja 3 riistolla.

Matti Nuutisen Arkadikos taas hävisi niukasti AEK Ateenalle 74-78 (41-40). Arkadikos oli viimeisellä minuutilla kolmen pisteen takana 66-69, mutta AEK vei minuutin mittaisen vapaaheittokisan.

Nuutinen (12/6) kuului Arkadikoksen tehokolmikkoon yhdessä Vasileios Kavvadasin (16/10) ja Devon Van Oostrumin (21/3/4 syöttöä) kanssa.

Anton Odabasin Denizli Basket taas selätti Bandirma Kirmizin kotikentällään 84-71 (37-41). Denizli asetti alkutahdit voitolleen viemällä kolmannen neljänneksen viidellä pisteellä, mutta lopullisen niitin löi vahva 24-12-päätösneljännes.

Odabasi oli hurjalla pelipäällä heittäen hyvällä tarkkuudella (kakkoset 6/9, kolmoset 1/2, vapaaheitot 1/1) 16 pistettä ja keräten 11 levypalloa 31 minuutissa.