Sarjanousija BC Nokia otti eilen kotonaan tärkeän voiton kaadettuaan Salon Vilppaan luvuin 83-74. Nokialaiset tasoittivat näin voittosaldon salolaisiin nähden ja kiilasivat sarjataulukossa sijalle seitsemän.

Nokian päävalmentaja Oliver Vidinillä oli ottelusta kaksijakoiset mietteet. 23 pistettä tehnyt, kahdeksan levypalloa ottanut ja kuusi syöttöä antanut Dragan Labovic sai kuitenkin ansaitut kehut.

– Peli oli kovaa, mutta molemmin puolin reilua. Olen kohtuullisen tyytyväinen joukkueeni peliin toisen puoliajan alkua lukuun ottamatta. Pelin tempo oli hyvä. Joukkueeni pelin taso vaihtelee edelleen liikaa ottelun sisällä. Hyökkäyspelin organisoinnissa on edelleen parannettavaa. Kravishin nopeasti saamien kolmen virheen jälkeen jouduimme tarkistamaan pelisuunnitelmaa. Labovic oli tänään poikkeuksellisen tärkeä pelaaja joukkueelle. Hän antoi hyviä koriin johtaneita syöttöjä sen lisäksi, että onnistui itse korinteossa ja levypallopelissä. Samoin Bailey oli tänään tärkeä pelaaja joukkueelle, Vidin arvioi Korisliigan verkkosivuilla.

Salolaisten päävalmentaja Mikko Tupamäki ei halunnut laittaa päätä pensaaseen tappion jälkeen.

– Saimme otteluun hyvän alun. Toisella kymmenminuuttisella pelaajien fokus hieman laski kun keskityttiin epäolennaisiin asioihin. 22 menetystä oli aivan liikaa. Kotijoukkueen prässi ei ollut mikään yllätys. Se johti muutamiin pallonmenetyksiin, mutta osa menetyksistä oli omia virheitä. Puoliajan jälkeen pelaajat olivat hyvin hereillä ja heti puoliajan jälkeen saamamme runi oli hyvä. Sen ansiosta pääsimme vielä peliin hyvin mukaan. Olen myös tyytyväinen joukkueeni levypallopeliin. Labovic oli tänään tehokas. Kaiken kaikkiaan meiltä hyvä taistelu.