Bisons otti tärkeän voiton VTB-liigassa, kun se jatkoi Vitan synkkää kautta jälleen yhden tappion verran. Vuorossa oli georgialaisten järjestysnumeroltaan 15. tappio.

Vitan joukkue oli kokenut muutoksia. Pierria Henryä ei Loimaalla näkynyt. Sen sijaan kaksi uutta jenkkiä Omar Thomas (22/13/1) ja Andre Jones Jr. (15/8/2) olivat mukana. Thomasin pelaaminen oli kuitenkin hiuskarvan varassa.

– Thomas myöhästyi lennoltaan ja hän tuli suoraan peliin. Hänellä ei ollut edes kenkiään mukana, koska hänen matkatavaransa hukkuivat, Vitan tuore päävalmentaja Nikolajs Mazurs kertoi Bisonsin sivujen mukaan.

Vitan mukana matkusti muuten myös yksi jenkki, jonka Greg Gibson tunnisti B.J. Youngiksi. Young edusti Houston Rocketsia vuoden 2013 kesäliigassa, jonka jälkeen Houston palkkasi takamiehen. Houston kuitenkin luopui hänestä jo saman vuoden lokakuussa. Vielä Youngin peliluvat eivät olleet kunnossa.

– Hän on hyvä pelaaja. Vitasta tulee paljon parempi joukkue, kunhan he saavat pelaajistonsa lopulliseen kuntoon, Gibson arveli.

Aubrey Colemanin paperit eivät ennättäneet kuntoon Vita-peliin. Sen sijaan Remon Nelson (9/5/3/1r) oli vahvistamassa Biisonien rosteria. Nelson toi kentälle rutkasti kaivattua vauhtia ja energiaa.

– Nelson pelasi tosi hyvin. Pelaajaksi, joka ei ole koko ajan mukanamme, hän on erittäin arvokas, Gibson kehui.

Biisonien taisteleva ilme, varsinkin Karhu-peliin verrattuna, sai päävalmentajalta kiitosta. Yksi seikka kuitenkin harmitti.

– Annoimme Vitalle 22 hyökkäyslevypalloa. Sillä ei pitäisi voittaa ottelua.