San Antonio otti jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa ja Cleveland kahdeksannen, kun joukkueet pelasivat viime yönä. Minnesota sen sijaan koki jo seitsemännen peräkkäisen tappionsa.

Indiana ratkaisi Phoenixia vastaan ottelun viimeisellä neljänneksellä ja nappasi voiton. San Antonio otti yhdeksännen peräkkäisen voittonsa, kun voitti Detroitin. Tony Parker vertyi vahvaan lentoon pussittamalla kauden korkeimman pistemääränsä 31. New York ja Boston mättivät koreja ja lopulta New York selviytyi ottelusta voittajana. Voittajien paras pistemies oli hienoa tulokaskautta pelaava Kristaps Porzingis 26 pisteellä, mutta ottelun ykkösnimi oli Bostonin Isaiah Thomas 34 pinnalla.

James Harden johdatti 25 pisteellään Houstonin vierasvoittoon Memphisistä. Kevin Durant heitti 30 pistettä, kun Oklahoma City haki vieraspisteet Minnesotasta. Giannis Antetokounmpo nakutti 29 pistettä, kun Milwaukee voitti Chicagon. Häviäjiltä Jimmy Butler heitti 30 pistettä.

Cleveland joutui Dallasin kanssa jatkoajalle, mutta 27 pistettä heittäneen LeBron Jamesin johdolla se otti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa. Lakers voitti ilman Anthony Davisia pelanneen New Orleansin.

NBA:n viime yön tulokset:
Indiana-Phoenix 116-97
Detroit-San Antonio 99-109
New York-Boston 120-114
Memphis-Houston 91-107
Milwaukee-Chicago 106-101
Minnesota-Oklahoma City 96-101
Dallas-Cleveland 107-110
Lakers-New Orleans 95-91