Hallitseva mestari Golden State Warriors koki viime yönä kauden kolmannen tappionsa. Los Angeles Clippers sen sijaan venytti voittoputkensa jo 10 ottelun mittaiseksi. Kotijoukkueet olivat viime yönä vahvoilla, sillä kymmenestä ottelusta yhdeksän päättyi kotivoittoon.

Stephen Curry upotti 38 pistettä, mutta siitä huolimatta Denver oli vahvempi 28 pistettä pussittaneen Danilo Gallinarin johdolla. Curry menetti ratkaisevalla hetkellä pallon ja Klay Thompsonkin pääsi kokeilemaan voittoheittoa, mutta se kolahti tällä kertaa rautoihin.

Clippers ei antanut Miamille mahdollisuuksia, vaan tilastoi jo 10 peräkkäisen voittonsa. Clippers pelasi ilman edelleen loukkaantuneena ollutta Blake Griffiniä sekä sairaana ollutta DeAndre Jordania. Charlotte katkaisi tappioputkensa voittamalla kotonaan Atlantan ja Washington kukisti Milwaukeen. New York Cityn paikalliskamppailussa titteli meni toiselle puolelle siltaa, kun Brooklyn katkaisi viiden ottelun tappioputkensa kukistamalla Knicksin.

Boston kuittasi Indianasta voiton 28 pistettä ottelussa heittäneen Isaiah Thomasin heiluttaessa tahtipuikkoa ja Houston voitti niukasti Minnesotan. Andrew Wiggins heitti häviäjille 28 pinnaa ja James Harden tilastoi yhden pinnan vähemmän Houstonille. Kevin Durant tykitti 29 pistettä, kun Oklahoma City murskasi Dallasin. Russell Westbrook lensi toisella neljänneksellä suihkuun ja jäi ottelussa hieman yllättäen pisteittä. Portland oli vahvempi Utahia ja New Orleans onnistui ottamaan yön ainoan vierasvoiton, kun se voitti Sacramenton DeMarcus Cousinsin 32 pisteestä huolimatta.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Atlanta 107-84
Washington-Milwaukee 106-101
Brooklyn-New York 110-104
Boston-Indiana 103-94
Houston-Minnesota 107-104
Oklahoma City-Dallas 108-89
Denver-Golden State 112-110
Portland-Utah 99-85
Sacramento-New Orleans 97-109
Clippers-Miami 104-90