Seagulls ja Bisons pelasivat todellisen trillerin keskiviikkona, jonka Bisons vei lopulta nimiinsä 86-85.

Ottelu ratkesi vasta viimeisillä sekunneilla ja molemmilla joukkueilla oli käsissään voiton avaimet. Lopulta Bisons selvisi ottelusta voittajana.

– Loppu peli oli ihan kolikonheittoa ja se olisi voinut kääntyä kummalle vain. Joka tapauksessa parempi joukkue voitti tänään, Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas totesi Bisonsin sivujen mukaan.

Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson olisi toivonut ottelun ratkeavan jo aiemmin, sillä Bisons johti ottelua suurimman osan, mutta ote meinasi livetä viime hetkillä.

– Ensimmäisen 20 minuutin jälkeen ajattelin, että tämä on meidän hanskassa, mutta se on ollut meidän tarina tämän kauden osalta. Päästään selvään johtoon, mutta ei pystytä ratkaisemaan ottelua ajoissa, Gibson harmitteli.

Biisoneilla on tiukka ottelutahti, sillä tällä viikolla joukkueella on vielä kaksi peliä, mutta ensi viikolla on enemmän aikaa.

– Etsimme vielä täydellistä 40 minuuttista, ja tiedän että tarvitsemme harjoitusta juuri nyt. Ensi viikolla saamme onneksi arvokasta harjoitusaikaa, Gibson totesi.