Viime yön huippukohtaamisessa San Antonio-Cleveland kotijoukkue oli tällä kertaa vahvempi ja jatkoi voittoputkeaan. Jimmy Butler sen sijaan hurjasteli kauden ennätyspisteet. NBA:ssa nähtiin tiukkoja pelejä, sillä ainoastaan yhdessä ottelussa ero oli enemmän kuin neljä pistettä.

San Antonio otti jo 32. peräkkäisen kotivoittonsa kukistettuaan niukasti Clevelandin. Golden State palasi voittojen tielle voittamalla Lakersin. Stephen Curry tilastoi 26 pistettä. Butler oli Chicagon sankari, kun hän heitti 53 pistettä Chicagon voittaessa jatkoajalla Philadelphian. Butler nousi pistemäärällään Curryn rinnalle tykittäen eniten pisteitä tällä kaudella yhdessä ottelussa.

Jatkoajalle mentiin myös Lontoossa, jossa kohtasivat Orlando ja Toronto. Voiton kuittasi lopulta Toronto. Memphis voitti niukasti Detroitin ja Sacramento haki kahden pisteen voiton Utahista. DeMarcus Cousins oli hirmuiskussa 36 pisteellä ja 17 levypallolla.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Toronto 103-106
Philadelphia-Chicago 111-115
Memphis-Detroit 103-101
San Antonio-Cleveland 99-95
Utah-Sacramento 101-103
Golden State-Lakers 116-98