Kahden kotiottelun jälkeen Kobrat matkaa taas vierasotteluun ja nyt on vastassa KTP-Basket Kotkasta

KTP ja Kobrat ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmissa kohtaamisissa Kobrat on ollut niukasti parempi. Lokakuussa Kotkassa pelatussa ottelussa loppunumerot olivat 99-105. Kotkan pisteykkönen oli Lamb Autrey (22/1/4syöttöä) ja vastaavasti Kobrien pisteykkönen Momo Jones (28/6/7syöttöä). Lapualla marraskuun lopulla pelatun ottelun loppunumerot olivat 88-82. Kotkan ykkönen oli Alexander Herrera (20/9) ja Kobrien Jones (26/2/6syöttöä).

KTP on kotisalissaan ottanut kolme voittoa pelaamistaan 10 ottelusta. Edellisellä kierroksella se laittoi Korisliigan kärkijoukkue Joensuun Katajan todella tiukille ja ottelu ratkesi vierailijoiden hyväksi vasta jatkoajalla.

Kobrat katkaisi kahdeksan ottelun tappioputkensa kukistamalla Pyrinnön kotisalissaan luvuin 86-70. Tappioputki venyi luvattoman pitkäksi, mutta toisaalta vastassa olivat sarjan kärkijoukkueet Kataja x 2, Karhu x 2, Kouvot ja Seagulls vieraissa, jotka molemmat ovat edelleen Kobrille voittamattomia kotikentällään sekä Bisons ja BC Nokia. Pyrintöä vastaan Kobrat esitti jo parempia otteita ja toivotaan vireen kantavan myös seuraavaan vierasotteluun.

– Meillä oli nippu otteluita jotka tiedettiin ennakolta erittäin vaikeiksi. Siitä huolimatta pitkä tappioputki on joukkueelle henkisesti raskas ja saimmekin todella tärkeän voiton edellisellä kierroksella. Meidän muutamalla pelaajalla on ollut pitkään pikkuvaivoja, joka on estänyt täysipainoisen suorittamisen. Nyt terveystilanne näyttää kohtalaisen hyvältä ja ainakin sillä puolella kaiken pitäisi olla kunnossa. Kotka on hyvä joukkue ja etenkin heidän kotisalissaan meidän täytyy onnistua sataprosenttisesti mikäli aiomme tuoda sarjapisteet lakeudelle. Kotka heittää erittäin hyvin ja sillä on sarjan parhaimmistoon kuuluvat sisäpelaajat, joten täysi päivätyö on odotettavissa, Derrick Crayton toteaa Kobrien sivuilla.