Los Angeles Clippersin kymmenen ottelun voittoputki tuli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä päätökseen, kun Sacramento Kings haki vierasvoiton lukemin 110-103. Ottelu oli todella tasainen ja viimeiselle neljänneksellä lähdettäessä Sacramenton johto oli vain kolme pistettä. Clippers ei saanut kirittyä eroa kiinni vaan vierailijat lisäsivät johtoaan vielä neljällä pisteellä. Voitolla Sacramento vahvisti asemaansa sarjataulukon keskiosassa.

Koko kauden NBA:ta selvästi dominoinut Golden State Warriors kärsi kauden neljännen tappionsa Detroit Pistonsin vieraana. Detroit oli vahvempi selvästi luvuin 113-95 ja aiheutti näin hallitsevalle mestarille toisen tappion viimeiseen kolmeen otteluun. Detroit hankki lopulta ratkaisevan johdon jo ottelun toisella neljänneksellä vietyään sen nimiinsä luvuin 38-19. Ottelun paras pistemies löytyi tällä kertaa häviäjien puolelta, kun Stephen Curry pelasi jälleen ilmiömäisen ottelun tehtyään 38 pistettä.

Itäisen konferenssin jumbojoukkue Philadelphia 76ers yllätti Portland Trail Blazersin ja nappasi kotivoiton luvuin 114-89. Voitto oli Philadelphialle vasta kauden viides. Läntisen konferenssin jumbojoukkue LA Lakers kärsi puolestaan tappion, kun Utah Jazz oli kotiparketillaan kovempi lukemin 109-82. Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä puoliskolla, kun Utah siirtyi tauolle 60-38 -johdossa.

 

NBA viime yönä

Charlotte-Milwaukee 92-105

Atlanta-Brooklyn 114-86

Detroit-Golden State 113-95

Philadelphia-Portland 114-89

Washington-Boston 117-119

Memphis-New York 103-95

Utah-LA Lakers 109-82

LA Clippers-Sacramento 103-110