NBA:ssa nähtiin viime yönä melkoisen mielenkiintoinen kierros, kun Golden State takoi Clevelandin maanrakoon, mutta toisaalta peräti neljässä ottelussa mentiin jatkoajalle.

Viime kauden finaalin uusinnassa Golden State näytti kaapin paikan, kun se voitti Clevelandin vieraissa peräti 34 pisteen erolla. Stephen Curry takoi 35 pistettä LeBron Jamesin jäädessä 16 pisteeseen. Warriors on vienyt joukkueiden molemmat tämän kauden kohtaamiset nimiinsä.

Philadelphia taisteli New Yorkin kanssa tiukasti voitosta, mutta joutui taipumaan toisella jatkoajalla. Philadelphia oli voitossa kiinni varsinaisen peliajan jälkeen, mutta Carmelo Anthonyn kolmonen pelasti Knicksin jatkoajalle. Jatkoajalla roolit olivat kuitenkin päinvastaiset, kun Philadelphia tuli viime hetken kolmosella tasoihin ja Anthony epäonnistui omassa yrityksessään. Toisella jatkoajalla Knicks oli kuitenkin lopulta vahvempi.

Tuplajatkoaikaa vietettiin niin ikään Charlottessa, jossa kotijoukkue kukisti Jazzin. Kemba Walker oli Charlotten ykkönen iskemällä peräti 52 pistettä. Utahilta Gordon Hayward vastasi 36 pisteellä.

Clippers ja Houston tahkoivat vain yhden jatkoajan, jonka vei nimiinsä Clippers. JJ Redick heitti uransa korkeimmat pisteet 40 Clippersille ja Dwight Howard vastasi 36 pisteellä ja peräti 26 levypallolla. Dallas otti jatkoajalla Voiton Bostonista. Dirk Nowitzki osoitti olevansa edelleen vireessä 31 pisteellä.

Muissa otteluissa Portland otti Washingtonin päänahan ja Memphis kukisti New Orleansin. Pau Gasol heitti 31 pinnaa, kun Chicago voitti Detroitin.

Toronton kaksikko DeMar DeRozan sekä Kyle Lowry olivat hurjassa iskussa, kun DeRozan tilastoi 30 pistettä ja Lowry vielä pisteen enemmän Toronton voittaessa Brooklynin. Brook Lopez sai kasaan 29 pistettä Brooklyniltä.

NBA:n viime yön tulokset:
New York-Philadelphia 119-113
Charlotte-Utah 124-119
Washington-Portland 98-108
Memphis-New Orleans 101-99
Detroit-Chicago 101-111
Atlanta-Orlando 98-81
Toronto-Brooklyn 112-100
Cleveland-Golden State 98-132
Dallas-Boston 118-113
Clippers-Houston 140-132