Koripallouransa meneillä olevaan kauteen lopettava LA Lakersin legenda Kobe Bryant kertoi ESPN:n haastattelussa, miten hän tutustui jalkapallon tulevaan legendaan argentiinalaisen Lionel Messiin, joka on tällä hetkellä kiistattomasti maailman paras. Tapauksesta on jo yli kymmenen vuotta. Supertähdet tutustutti toisiinsa yhteinen ystävä Ronaldinho, joka on kaksinkertainen maailman paras jalkapalloilija.

– Kauan aikaa sitten, kun FC Barcelona tuli pelaamaan Los Angelesiin, hyvä ystäväni Ronaldinho esitteli minut Messille. Hän sanoi, että ”Tässä on pelaaja, joka tule olemaan vielä kaikkien aikojen paras”.

– Vastasin Ronaldinholle, että brasilialainen on itse paras, mutta sitten hän vakuutti Messin todellakin olevan se vielä jonain päivänä. Tuolloin hän oli vasta 17-vuotias, Bryant kertoi tarinansa.