Erik Murphy ja Jamar Wilson olivat hyvässä vireessä joukkueiden peleissä lauantaina, vaikka molemmat kärsivät tappion. Saksan Bundesliigassa sen sijaan juhlittiin suomalaisvoittoja.

Shawn Huffin edustama Ludwigsburg voitti kotikentällään Basketball Löwen Braunschweigin 83-61 (50-33). Ludwigsburg repi eron juosten toisen neljänneksen peräti 32-13. Puoliajan jälkeen kotijoukkue kasvatti eroa entisestään 30 pistettä hipovaksi, minkä jälkeen päätösneljännes oli kosmetiikkaa.

Huff pelasi 11 minuuttia heittäen 4 pistettä, hakien 2 levypalloa ja jakaen 2 syöttöä ennen virhetilinsä täyttymistä.

Gordon Herbertin luotsaama Frankfurt Skyliners oli myös vahva kotiyleisönsä edessä kaataen EWE Baskets Oldenburgin 80-68 (44-43). Herbertin Skyliners taas joutui tiukimmille, kun Oldenburg oli vielä pisteen päässä puoliajalle mennessä. Skyliners keräsi kolmannella neljänneksellä kaksinumeroisen johdon, jota se kykeni puolustamaan loppusummeriin saakka.

Kreikan pääsarjassa Roope Ahosen Kolossos Rodou palasi takaisin voittokantaan viemällä tiukan pelin Apollon Patrasia vastaan 60-54 (31-26). Ahonen (2/3/5 syöttöä) kangerteli heittonsa kanssa (2p 1/3, 3p 0/3), mutta korvasi vähät pisteensä oivalla pelinjohdolla.

Turkin sarjat palasivat normaaleihin viikkorytmeihin muutaman viikon tauon jälkeen ja Anton Odabasin Denizli Basket voitti Turkin TBL:ssä Afyon Belediyesin 65-67 (29-32).

Odabasi pelasi reilut 10 minuuttia hakien yhden levypallon.

Erik Murphyn Buyukcekmece taas hävisi Turkin pääsarjassa Türk Telekomille 64-70 (36-39). Buyukcekmece oli voitossa kiinni viimeiselle neljännekselle lähtiessä, mutta Türk Telekomin puolustus salli Buyukcekmeceltä vain 7 pistettä viimeiseen kymmeneen minuuttiin.

Murphy kuului joukkueensa tehomiehiin heittäen 11 pistettä ja hakien 5 levypalloa.

Lassi Tuovin Besiktas joutui myös tyytymään tappioon, kun Pinar Karsiyaka oli parempi numeroin 77-59 (41-26).

Adrianmeren liigassa Jamar Wilsonin Partizan hävisi KK Buducnostille 78-65 (38-32). Kotijoukkue Buducnost veti eron päätösneljänneksen alkupuolella kymmeneen pisteeseen ja piti johtonsa loppuun asti.

Wilson pelasi monipuolisen pelin heittäen 8 pistettä, hakien 6 levypalloa ja jakaen 6 syöttöä.