Pyrintö juhli 120-vuotisjuhliaan voiton merkeissä ja sarjakärki Kataja ei antanut Kobrille mahdollisuuksia.

Pyrintö nappasi Karhusta 87-71 (46-35)-voiton. Pyrintö oli iskussa heti alusta saakka ja karkasi taukoon mennessä 11 pisteen johtoon. Karhu pääsi kolmannella neljänneksellä peliin taas mukaan ja käväisi johdossakin. Pyrintö karkasi kuitenkin päätösneljänneksen alussa ja repäisi Ricky Minardin ja Joonas Cavénin johdolla ratkaisevan etumatkan.

Minard oli isäntien tehokkain 27 pisteellä ja Cavén säesti komeasti 19 pisteellä. Pyrinnön paitaan palannut J’Nathan Bullock tilastoi 12 pistettä ja Damon Williams 10. Karhulta Lance Williams heitti 16, Antti Kanervo 13 ja Bojan Sarvevic 11 pistettä.

Kataja otti selvän voiton 106-89 (66-46)-voiton Kobrista. Kobrat pysyi sarjakärjen mukana 15 minuuttia, jonka jälkeen Kataja mätti toisen neljänneksen viimeisellä neliminuuttisella peräti 20 pistettä ja yhteensä toisella neljänneksellä 38 pinnaa. Petri Virtanen johti tulitusta kolmella kolmosella. Virtanen oli muutenkin tulessa ensimmäisellä puoliajalla heittämällä kolmoset 5/6. Kobrat sai pienoisen kirin aikaiseksi kolmannella neljänneksellä, mutta ei missään vaiheessa uhitellut Katajan voittoa.

Virtasen hurja heittovire jatkui myös toisella puoliajalla, kun hän heitti ottelussa kolmosensa 7/8 ja tilsatoi yhteensä 23 pistettä. Samaan pistemäärään ylsivät Teemu Rannikko ja Trevis Simpson ja Lamayn Wilson heitti 18 pistettä. Kobrilta Dom Morris pussitti 21 pistettä, Darien Brothers ja Damien Ball-Holter tilastoivat 16, Aubrey Conerly 14 ja Tuomas Viertola 10.