Urheilulehti kertoo sivuillaan, että Korisliigan yksi kauden suurimmista ennakkosuosikeista, Bisons, on taloudellisissa vaikeuksissa.

Urheilulehden tietojen mukaan osalle pelaajista olisi maanantaina ilmoitettu, että he ovat vapaita etsimään itselleen uutta työnantajaa.

– Sanotaanko näin, että neuvotteluja on ollut. Mutta en vielä pysty kommentoimaan sen enempää, koska meillä on vielä pääsponsoreiden kanssa neuvottelut kesken, Bisonsin GM Ari Hannula toteaa Urheilulehden sivuilla.

Hannula myöntää samalla, että on jopa loppukausi on vaarassa.

– Mikäli emme saa selvyyttä ilmassa olevista rahoituksista, sitten (loppukausi) on vaarassa. Kerroimme eilen pelaajille avoimesti tilanteen. Olisimme voineet pimittää sitä, jolloin kukaan ei olisi voinut tietää tilannetta. Mutta emme halua spekuloida sen enempää, Hannula valottaa.

Bisons on voittanut Suomen mestaruuden viiden pääsarjakautensa aikana kahdesti. Noustuaan Korisliigaan kauden 2011 jälkeen, nappasi se kahdesti peräkkäin Suomen mestaruuden. Viime vuonna se hävisi Katajalle finaalissa ja vuotta aiemmin kaulaan ripustettiin pronssia. Bisons pelaa Korisliigan lisäksi Itä-Euroopan VTB-liigaa.