Boston Celtics virittelee New York Daily Newsin mukaan tarjousta Houston Rocketsin supertähdestä Dwight Howardista. Howardia on vaivannut polvi- ja selkävaivat viime aikoina, joten Daily Newsin Frank Isolan mukaan hankinta on hieman yllättävä.

– Howard voi kesällä päättää sopimuksensa, joten kun otetaan huomioon hänen polvi- ja selkävaivansa, niin Bostonin GM:llä Danny Aingella ei ole juuri mitään järkeä käyttää Howardin palasia kokoonpanostaan, Isola kirjoitti.

Isolan mukaan Howardin taidot ovat huonontuneet parhaista päivistä.

Myös NBC:n toimittajan Dan Feldmanin mukaan Howardin hankinnassa olisi vähän järkeä.

– Olisin yllättynyt, jos Howard-kauppa tapahtuisi, mutta tämä info on ehkä paljastanut yhden tähtipelaajan, ketä Celtics hamuaa, Feldman kirjoitti

Bostonin voittoprosentti on tällä hetkellä itäisen konferenssin neljänneksi paras. Houston on läntisessä konferenssissa seitsemännellä sijalla.