NBA:n tammikuun parhaiksi pelaajiksi on valittu Oklahoma City Thunderin Kevin Durant sekä Toronto Raptorsin kaksikko DeMar DeRozan sekä Kyle Lowry.

Toronto oli tammikuun tulikuuma joukkue, kun se tilastoi 12 voittoa ja vain kaksi tappiota. DeRozan johdatti Toronton tykitystä 23,9 pisteellä, 4,2 levypallolla sekä 3,8 korisyötöllä. Neljästi hän rikkoi 30 pisteen rajan heittäen parhaimmillaan 35 pistettä. Lowry säesti joukkuekaveriaan 21,7 pisteen, 6,7 korisyötön sekä 2,36 riiston voimin. Hän merkkautti yhdeksässä pelissä vähintään 20 pistettä ja neljässä ottelussa vähintään kymmenen syöttöä.

Läntisessä konferenssissa tahtipuikkoa heilutti Durant, joka upotti keskimäärin 28,5 pistettä ja koristeli tilastojaan lisäksi 9,3 levypallolla ja 4,3 korisyötöllä. Hän pussitti vähintään 25 yhdessätoista ottelussa mukaan lukien 44 pistettä New Yorkia vastaan.