Karhun vierailu Salohallissa sujui jälleen mollivoittoisesti, kun se hävisi Vilppaalle selvästi 66-84.

Jo ensi minuutit paljastivat katsojille ottelun lopullista ratkaisua. Ilman takamiestään Bojan Sarceviciä pelannut Karhu menetti pelivälinettä toistuvasti ja Vilpas rankaisi aina menetysten jälkeen. Lopulta sarjapisteet jäivät Saloon, kun valotaululla oli summerin soidessa 66–84 (37–35).

– Bojania tarvitaan ja tänään olisi tarvittu myös vähemmän flunssaista Cade Davisia, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen harmitteli seuran sivuilla.

– Yksin Antti Kanervolla oli vaikea pärjätä kun Vilpas tuli syöttölinjoille ja pisti painetta. Toinen neljännes oli meille helppo, kun Vilpas jostain syystä lopetti painostuksen. Menetettiin pallo 15 kertaa ja suurin osa vietiin suoraan käsistä. Yritettiin vaihdella puolustusmuotoja, mutta se ei enää auttanut. Liikaa huonoa tilankäyttöä hyökkäyspäässä ja ruvettiin seisoskelemaan. Peli ratkesi Vilppaan hyvään toteuttamiseen ja he malttoivat hyökätä pitempään, eikä ratkaisuja otettu ekasta tai tokasta actionista. Selvästi parempi joukkue voitti tänään, Toiviainen antoi tunnustuksen vastustajalle.

Karhu piti tappiosta huolimatta paikkansa Korisliigan kakkosen. Biisoneilla on kuitenkin yksi tappio vähemmän ja yksi peli vähemmän pelattuna. Eroa sarjajohtaja Katajaan on jo viisi tappiota. Karhu kohtaakin seuraavaksi kotiluolassaan juuri Katajan. Kataja haluaa katkaista Karhu jo 13 ottelun pituiseksi venähtäneen kotivoittoputken.