Bisons Loimaa on Kobrien seuraavan vieraspelin vastustaja.

Loimaalla on tapahtunut paljon muutamien viimeisten päivien aikana. Joukkue on informoinut talousvaikeuksistaan ja kaksi amerikkalaispelaajaa Aubrey Coleman ja Jacob Burtchi eivät ole enää Bisonsin joukkueessa. Huolimatta kahden amerikkalaispelaajan lähdöstä se ei suurestikaan vaikuta Bisonsin joukkueen kokoonpanoon, joka on edelleen yksi sarjan laadukkaimmista ja laajimmista.

– Loimaalla on tapahtunut paljon viimeisten päivien aikana. Huolimatta kahden amerikkalaispelaajan lähdöstä Bisonsilla on edelleen yksi liigan parhaista kokoonpanoista. Bisons pelaa erittäin vauhdikasta peliä ja sillä on hyviä, ratkaisuvalmiita yksilöitä. Joukkue pitääkin mielellään pelin nopeatempoisena. Meidän on keskityttävä levypallopeliin sekä pyrittävä pitämään virheet minimissään. Heittovalintojen on oltava laadukkaita, että joukkue on aina oman hyökkäyksen jälkeen valmiina puolustamaan, Kobrien päävalmentaja Derrick Crayton kertoo seuran sivuilla.