Naisten koripallomaajoukkueen, Naarassusien, lauantaina 20.2. pelattava EM-karsintaottelu länsinaapuri Ruotsia vastaan on melkein loppuunmyyty istumapaikkojen osalta.

Suuren kysynnän vuoksi Suomen Koripalloliitto on vapauttanut myyntiin 250 seisomapaikkaa. Ottelu pelataan Töölön Kisahallissa.

Ruotsalaisten kannattajaryhmä Moose Nation kaavailee tuovansa otteluun satoja ruotsalaiskannattajia. Moose Nation on organisoinut ruotsalaiskannattajille matkan Helsinkiin, joka huipentuu 20.2. klo 14 käynnistyvään EM-karsintaotteluun Suomi-Ruotsi.

Suomi hioi karsintakuntoa keskiviikkona Hyvinkäällä voittamalla Viron 67-57 (31-29). Nihkeän ensimmäisen neljänneksen jälkeen Suomi pelasi 30 minuuttia erinomaista koripalloa, mikä toimii erinomaisena merkkinä ajatellen ensi lauantaina pelattavaa EM-karsintaottelua kivikovaa Ruotsia vastaan.

Lisätietoja Ruotsi-ottelun lipunmyynnistä Koripalloliiton sivuilta.