Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko koripallosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Miinusta:

– Loimaan Bisons on pahoissa talousvaikeuksissa. Kun muistelee sitä huumaa, mikä Loimaalla alussa oli, on uutinen todella surullinen.

– Herää tietenkin kysymys, iskikö Loimaalla ahneus? Menikö niin lujaa, että selustaa ei katsottu tarpeelliseksi varmistaa? Kurkittiinko edes selän taakse? Pelaajia hankittiin, kovia palkkoja maksettiin, eurokentillekin mentiin. Vauhtisokeus iski.

– Loimaa on niin pieni talousalue, että rahakkaan joukkueen elättäminen ei ole helppoa. Bisonsin siirtämistä Turkuunkin on väläytetty, mutta se ei ole liiton sääntöjen mukaan mahdollista. Kauanko Biisonin laukka vielä jatkuu? Löytyykö jostain rahamies, joka haluaa laittaa seuraan omia ja vieraita pääomia? En jaksa oikein uskoa, edessä taitaa olla konkurssi. Ja se on suunnattoman suuri sääli, sillä Bisons on ollut todellinen valopilkku kannattajineen suomalaisessa seurakoripalloilussa.