Korisliigassa nähtiin keskiviikkona kaksi mielenkiintoista ottelua, kun ohjelmassa oli kärkikamppailu ja tiukka kamppailu pudotuspelipaikasta.

Kärkikamppailussa kohtasivat Kataja ja Karhu ja sarjakärki Kataja oli vahvempi 84-79 (44-46). Kuten odottaa saattoi, oli ottelu äärimmäisen tasainen eikä suurta eroa syntynyt puolin tai toisin missään vaiheessa. Päätösneljänneksen puolivälissä Kataja kuitenkin pääsi repäisemään pienen kaulan ja repäisi 10 pisteen johdon eikä Karhu saanut enää kirittyä eroa enää umpeen.

Katajan paras pistemies oli 27 pistettä heittänyt Thomas Scrubb, joka upotti peräti kahdeksan kolmosta sisään. Lamayn Wilson heitti 22 ja Tommi Huolila 10. Lisäksi Teemu Rannikko jakoi peräti 16 korisyöttöä. Karhulta Cade Davis oli tehokkain nostellen 18 pistettä, Lawrence Kinnard 14, Lance Williams sekä Timothy Troutman 12 ja Samuli Vanttaja 11.

Toisessa ottelussa Kobrat otti äärimmäisen tärkeän voiton kukistaessaan kotonaan Kouvot 98-89 (47-46). Ensimmäinen puoliaika oli erittäin tasainen, mutta Kobrat nykäisi kolmannella neljänneksellä ja sai pidettyä Kouvot etäällä päätösneljänneksellä.

Kobrien Austen Rowland kuritti alkukauden joukkuettaan 31 pisteen edestä ja Damen Bell-Holter säesti 26 pisteellä. Lisäksi Dom Morris tilastoi 17 ja Darien Brothers 14 pinnaa. Kouvoilta Ville Kaunisto oli liekeissä 28 pisteellä, David Gonzalvez heitti 14 ja DJ Richardson sekä Thomas Gipson 12.

Voitollaan Kataja repäisi jo 10 pisteen eron Karhuun ja varmistelee hiljalleen runkosarjan voittoa. Kobrat sen sijaan otti voiton eron KTP:hen ja nousi viimeisellä pudotuspaikalla olevan BC Nokian kanssa samaan voittomäärään.