Bisonsin vaikea taloudellinen tilanne heijastuu myös Divari A:ssa pelaavan Bisonsin yhteistyöseura FoKoPon tilanteeseen.

Bisonsin vaikean pelaajatilanteen takia loimaalaiset joutuvat ottamaan FoKoPon pelaajia riveihinsä loppukauden ajaksi. FoKoPo julkaisi pelaajatilanteestaan tiedotteen Twitter-tilillään.

FoKoPon tiedote:

FoKoPon joukkue on ollut viimeiset päivät kovassa turbulenssissa siitä riippumattomista syistä. Loimaa Bisonsin talousvaikeudet ovat ajaneet forssalaisjoukkueen siihen tilanteeseen, että loppukausi joudutaan pelaamaan todennäköisesti hyvin vajaamiehisellä joukkueella. Perjantain ottelusta ovat todennäköisesti sivussa Henri Niemistö, Aapeli Alanen, Juho-Matti Henttonen sekä Erkka Lahti, eikä heitä siis nähdä välttämättä tällä kaudella FoKoPo-paidassa enää ollenkaan. Tämän lisäksi Koripoikien tärkein pelaaja Remon Nelson potee takareisivaivaa ja hänen pelaamisensa perjantain ottelussa on epävarmaa.

Korostamme, että loppukaudella pelaajistossa tapahtumat muutokset eivät johdu FoKoPosta, vaan me pelaamme niillä pelaajilla jotka saamme. Näin ollen toivomme, että kotiyleisö jatkaa joukkueen ja sen nuorten pelaajien kannustamista kauden loppuun saakka. Vastaavasti me lupaamme laittaa kaiken likoon jokaisessa jäljellä olevassa ottelussa, FoKoPo tiedottaa.

FoKoPo on tällä hetkellä Divari A:ssa toisena kaksi voittoa UU-Korihaista perässä, mutta samalla kaksi ottelua vähemmän pelanneena.