Salon Vilpas otti tärkeän voiton taistelussa pudotuspelipaikoista, kun se kukisti kotonaan KTP:n Toisessa ottelussa Karhu nappasi niukan voiton Seagullsista.

Vilpas ja KTP kohtasivat täpötäyteen sullotussa Salohallissa, kun katsomoon oli ahtautunut upeasti 1848 katsojaa. Katsojat saivat todistaa Vilppaan 74-66 (37-30). Vilpas otti isännän otteet heti ensimmäisellä neljänneksellä viemällä sen kahdeksalla pisteellä. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin kolmannella jaksolla, kun Vilpas johi peliä parhaimmillaan jo 24 pisteellä. KTP aloitti kuitenkin hurjan kirin päätösneljänneksellä ja nousi aina kuuden pisteen päähän, mutta kiri loppui kesken.

Vilppaan paras pistemies oli 18 pistettä ja 12 levypalloa tilastoinut Sherman Gay. Monyea Pratt sai tililleen 17 pistettä ja Juho Nenonen, Doug Wiggins sekä Alex Vaenerberg 10. KTP:n ykkönen oli Sefton Barrett, joka sai kasaan 24/12. Darren Duncan heitti 12 ja Lamarcus Reed 11.

Lauantain toisessa Korisliigan kamppailussa Karhu haki vieraspisteet Helsingistä niukalla 88-83 (39-40)-voitolla. Ensimmäinen puoliaika oli kaksijakoinen, kun ensimmäisen vei nimiinsä Seagulls 11 pisteen erolla ja Karhu kuittasi toisen 10 pisteellä. Sen jälkeen joukkueet etenivät tasaisesti aina ottelun loppuun saakka. Juho Lehtorannan kolmonen 1,5 minuuttia ennen loppua osoittautui ottelun ratkaisuksi, kun se nosti Karhun viiden pinnan johtoon eikä Seagulls omia yrityksiään sisään.

Ottelun ehdoton tähti oli 30 pistettä nostellut Karhun Cade Davis. Lawrence Kinnard kasasi 15 pistettä ja Lehtoranta sekä Lance Williams heittivät 11 pinnaa. Seagulls onnistui tasaisen laajalla rintamalla, sillä Antto Nikkarinen (17), Carl Lindbom (16), Jason Conley (15), Timo Heinonen (10) ja James Sinclair (10) ylsivät kaksinumeroisiin. Lisäksi Terrence Watson kutitteli tupla-tuplaa (9/10).

Voitollaan Karhu paranteli asemiaan sarjakakkosena. Vilpas niin ikään tukevoitti asemiaan pudotuspelitaistelussa.