NBA valitsi jälleen viime viikon parhaat pelaajansa ja tittelin menivät tuttuihin osoitteisiin.

Läntisessä konferenssissa Stephen Curry oli itseoikeutettu valinta. Golden State voitti kaikki neljä otteluaan ja hän tilastoi keskimäärin hurjat 43,8 pistettä eikä jäänyt kertaakaan alle 36 pisteen. Parhaimmassa pelissään hän tykitti peräti 56 pistettä. Jokaisessa ottelussa hän heitti vähintään viisi kolmosta sisään ja kahdessa vähintään kymmenen sivuten myös NBA:n ennätystä 12 onnistuneella kolmen pisteen heitolla. Hänen heittoprosenttinsa kolmosrajan takaa oli häkellyttävä 61,1 (33/54).

Itäisestä konferenssista kunnia osui Toronto Raptorsin Kyle Lowrylle. Toronto voitti kolme otteluaan joissa Lowry pelasi ja hävisi ainoan, jonka hän joutui jättämään väliin. Hän heitti 28,7 pistettä, antoi 8,7 korisyöttöä ja otti 6,3 levypalloa. Kohokohtina olivat tripla-tupla (22/11/11s) New Yorkia vastaan sekä 43 pisteen iltapuhde Clevelandia vastaan, kun hän upotti voittoheiton sisään viime hetkillä.