NBA:n helmikuun parhaat pelaajat on nimetty. Parhaiksi valittiin Cleveland Cavaliersin LeBron James ja Golden State Warriorsin Stephen Curry.

James oli itäisen konferenssin paras pistemies 24,8 pisteen keskiarvolla ja toinen korisyötöissä 7,3 keskiarvolla. Cleveland voitti Jamesin pelaamista peleistä kahdeksan ja hävisi neljästi. Hän tilastoi helmikuun aikana neljä tupla-tuplaa sekä kauden ensimmäisen tripla-tuplansa.

Curry tilastoi helmikuussa 36,7 pistettä joihin mahtui mukaan kaksi 50 pisteen iltaa. Lisäksi hän merkkautti keskimäärin 7,3 korisyöttöä ja 5,6 levypalloa. Hän sivuutti lisäksi NBA:n yhden pelin onnistuneiden kolmosten ennätystä heittämällä 12 kolmosta sisään Oklahoma Cityä vastaan. Lisäksi hän heitti ensimmäisenä pelaajana kahdessa pelissä peräkkäin yli 10 onnistunutta kolmosta ja rikkoi kuukauden aikana myös omissa nimissä olleen NBA:n onnistuneiden kolmosten ennätyksen kauden aikana.