Kouvot ei jättänyt mitään sattuman varaan, kun se kohtasi Bisonsin viimeisen kerran tämän kauden runkosarjassa. Neljäs kohtaaminen päättyi peräti 39 pisteen erolla Kouvojen hyväksi.

Kouvot otti opiksi Karhun keskiviikkoisesta virheestä. Se ei lähtenyt aliarvioimaan vastustajaa vaan noudatti aggressiivista puolustustyyliään alusta pitäen. Se toimi, sillä Biisonien tehokkain ase, transition-vauhti, onnistuttiin nollaamaan täysin. Myöskään uudet pelurit eivät päässeet loistamaan Kouvojen puolustuksen paineessa.

– Emme ole hyviä tällä hetkellä. Saimme yhden voiton, mutta Karhu luuli, että voi voittaa vain saapumalla paikalle. En tosin halua, että olisimme hyviä nyt vaan ennemmin silloin, kun se merkkaa jotain, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson muotoili Bisonsin sivuilla.

Josh Sparks (7/4/3/2t) palkittiin Biisonien parhaana.

– Me kolme uutta pelaajaa olemme saapuneet vastikään. Totuttelemme vielä toisiimme sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, Sparks muistutti.

Corey Maynard (7/1/2/1r) pelasi ensimmäisen ottelunsa Biisoneissa. Lähtökohdat eivät aussilla olleet ihan parhaat mahdolliset, sillä 36 tunnin matkustuksen jälkeen hän saapui Loimaalle vasta torstai-iltana.

Tunnelmaa liikuntahallissa riitti isosta tappiosta huolimatta. Yli 900 katsojaa saapui paikanpäälle tukemaan kotijoukkuetta.

– Minun on pakko jälleen kiittää kannattajiamme, he ovat parhaita. Viimeisten kahden viikon aikana olisi ollut helppo kääntää selkänsä meille. Me emme aio tehdä sitä heille, ja tiedän etteivät he meille, Gibson tokaisi.