Bisonsin toimitusjohtaja Aku Perho irtisanoutui tehtävistään kuluvan viikon tiistaina. Perho työskenteli Bisonsissa elokuusta 2014 lähtien.

– Oli todella raskas päätös jättää nämä tehtävät kesken kauden ja vieläpä aivan kalkkiviivoilla. Päätös kypsyi kuitenkin pitkän ajan kuluessa ja siihen vaikutti monikin asia eli hätiköidystä ratkaisusta ei ollut kysymys. Ajankohdan irtisanoutumiselleni määritti lopulta sattuma, kertoo Perho Bisonsin sivuilla.

Perhon aikana Bisons koki muun muassa organisaatiouudistuksen ja toiminnan yhtiöittämisen.

– Bisons on ollut ylivoimaisesti paras työyhteisö, missä olen tähän mennessä saanut työskennellä. Talkoolaiset, yhteistyökumppanit, fanit ja joukkue muodostavat sellaisen perheyhteisön, jolle on vaikea löytää vertaista. Sen yhteisöllisyyden arvo tulisi aina Bisons-organisaatiossa tiedostaa, eikä sitä saa koskaan mennä ottamaan itsestäänselvyytenä, Perho sanoo.

– Paljon saatiin toiminnan uudelleenorganisoinnissa aikaiseksi, mutta paljon jäi vielä tekemättä. Toivon todellakin, että jatkossa Bisons kulkee sinne mihin sen halusin alun perin menevän. Toivon, että Bisons palaisi juurilleen ja nimenomaan siihen ydinarvoon, jonka varaan se aikoinaan perustettiin: YhtäPerhettä.

Toistaiseksi toimitusjohtajan vastuulla olleita toimia hoitaa varatoimitusjohtaja Anssi Rämö yhdessä Bisons BC Oy:n hallituksen kanssa.