Biisonien kauden viimeinen vierailu Salossa ei jättänyt paljon jälkipolville tarinoitavaa. Biisonien vajaamiehinen kokoonpano kärsi 40 pisteen tappion erinomaista kevätvirettä elävälle salolaisryhmälle.

Biisoneilta puuttui avainpelaajia, Matias Ojala oli yhä sivussa ja myös Tuukka Kotti jätti Salohallin vierailun väliin. Lisäksi maaliskuun kireä ottelutahti on jättänyt harjoitusajan olemattomaksi. Näiden syiden taakse ei kuitenkaan voi piiloutua. Greg Gibson myönsikin ottelun olleen pettymys.

– Melkoinen taka-askel meiltä KTP- ja Riika-pelien jälkeen. Tänään ei ollut oikein energiaa ja Vilpas halusi voittoa enemmän. Pelimme perustuu yksinkertaisiin asioihin, ja kun emme tee niitä oikein, olemme vaikeuksissa, Gibson totesi seuran sivujen mukaan.

Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäellä riitti empatiaa otteluruuhkassa kärsivälle, haavoittuneelle Biisonilaumalle ja sen luotsille.

– Tuntuu vähän pahalta Gregin puolesta, kun joutuu pelin suoraan reissusta ja tietää, että valmentaja haluaisi harjoitella.