Karhu puristi tärkeän voiton – “Pienet asiat ratkaisivat”

Karhu vankisti asemiaan runkosarjan kakkosena, kun se voitti tiukassa kohtaamisessa Vilppaan keskiviikkona 76-70. Tasaisessa ottelussa Karhu pystyi lopussa puristamaan itselleen voiton.

Vilpas tarjosi Karhulle kovan vastuksen ja oli tiukasti voitossa kiinni aina loppuhetkille saakka. Antti Kanervon kova kolmonen viimeisellä minuutilla käänsi ottelun kuitenkin lopullisesti kotijoukkueelle ja näin Karhu pääsi juhlimaan voittoa.

Karhulle tuli ottelussa myös hieman jobinpostia, kun Lawrence Kinnard sai iskun päähänsä ottelun ensimmäisellä puoliskolla, eikä pystynyt enää palaamaan kentälle. Tämä huomioiden Karhun esitys oli ihan hyvä.

Mikko (Tupamäki) on saanut Vilppaan pelaamaan hyvällä tasolla. Alussa olimme hitaita ja pääsimme Vilppaan tekemään rauhassa omia asioita. Pieniä virheitä puolustuksessa, joista puhuimme tauolla. Joka kerta, kun liikutamme palloa tarpeeksi, saamme hyviä heittopaikkoja, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kertaa ottelua Karhun sivujen mukaan.

– Toisen puoliajan alkuun pelasimme paikkaa, mutta vaihdoimme sitten takaisin mieheen. Saimme pienellä viisikolla aggressiivisuutta puolustukseen. Pienet asiat ratkaisivat tänään ja lopussa saimme heitot sisään. Meille tuli peräti 17 menetystä ja niitä pitää karsia. Olen tosi tyytyväinen voittoon, mutta toivottavasti Kinnardin loukkaantuminen ei ole paha. Lauantaina lähdetään hakemaan voittoa Joensuusta, Toiviainen lupaa.

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.