Lauantai-ilta oli ulkomailla pelaaville suomalaisille voitokas, kun Matti Nuutisen, Erik Murphyn ja Anton Odabasin joukkueet voittivat vastustajansa. Kreikassa putoamistaistelua käyvä ”Masa” Nuutisen Arkadikos nappasi tärkeän voiton Koroivosista niukasti 60-61 (31-30).

Tiukan väännön sankariksi nousi Arkadikoksen Vasileios Kavvadas (11/11), joka tasoitti pelin 60-60 48 sekuntia ennen loppusummeria ja kalasti virheen viimeisillä sekunneilla upottaen loppulukemat vapaaheittoviivalta.

Joukkueensa aloitusviisikkoon kuulunut Nuutinen heitti kaksi pistettä ja noukki kaksi levypalloa.

Erik Murphy nakkasi 9 pistettä ja rohmusi 5 levypalloa Turkissa, kun Murphyn Buyukcekmece voitti vieraskentällä TED Ankara Kolejlilerin 67-75 (36-38).

Buyukcekmece on nyt Turkin pääsarjassa yhdeksäntenä.

Turkin kakkossarjassa TBL:ssä kärkitaistelussa oleva Denizli Basket ja Anton Odabasi voittivat kovan toisen puoliajan nousun myötä Gelisim Kolejin 68-63 (27-36). Odabasi sai peliaikaa niukasti vajaat kuusi minuuttia hakien yhden levypallon.

Saksan Bundesliigassa kotiedusta pudotuspeleihin taisteleva Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners kaatoi vieraissa WALTER Tigers Tübingenin 58-78 (32-43). Skyliners kasvatti johtoaan tasaisesti neljännes kerrallaan.

Kreikan pääsarjassa viidentenä oleva Kolossos Rodou ja Roope Ahonen taas hävisivät selkeästi AEK Ateenalle 92-57 (45-28).

Ahonen teki 3 pistettä ja jakoi 2 syöttöä.