Kouvot aloittaa puolivälierät perjantaina kohtaamalla kotikentällään Vilppaan. Kouvot joutuu kuitenkin tulemaan toimeen ilman kapteeniaan Ville Kaunistoa.

Kaunistoa ei ole nimetty Kouvojen kokoonpanoon tämäniltaiseen otteluun. Menetys on kouvolalaisille kova, sillä hän on joukkueen paras kotimainen pistemies 12,8 pisteen keskiarvolla ja samalla joukkueen paras sekä sarjan toiseksi paras levypallopelaaja 9,3 levypallon keskiarvolla.

Vilppaan riveistä puuttuu sen sijaan viime aikoina hyvään vireeseen päässyt Okko Järvi. Kouvot on ollut kauden aikana vaikeuksissa Järven heittopelin kanssa, sillä kolmessa pelissä hän ylsi kaksinumeroiseen pistemäärään heittäen parhaassa pelissään helmikuussa 18 pistettä. joukkueiden edelliskohtaamisessa vajaa viikko sitten Järvi rokotti Kouvoja 17 pisteen edestä.