Bisonsin taistelu ei riittänyt Korisliigassa – ”Me annettiin kaikkemme joka sekunti”

Bisonsin kausi Korisliigassa päättyi puolivälieriin otteluvoitoin 1-3. Pahasti siipirikkoinen loimaalaisryhmä antoi kentällä kaikkensa, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

Bisons joutui otteluun entisestään heikentyneenä. PJ Hillin kausi päättyi loukkaantumiseen, joten kapellimestarin tahtipuikkoa heilutteli Villematti Kopio (2/4/1r). Tätä taustaa vasten loimaalaiset voivat pitää leukansa koholla, vaikka kausi päättyikin ensimmäistä kertaa ilman mitalia. Biisonit kaatui, niin kuin Loimaalla kuuluu, jos on kaatuakseen, saappaat jalassa.

– Tietenkin olen pettynyt, että pudottiin jatkosta. Mutta siinä mentiin suunnitelmani mukaan, että me annettiin kaikkemme joka sekunti, mitä kentällä oltiin, Ville Mäkäläinen (10/8/2/1r) totesi Bisonsin sivuilla.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin mielenkiintoinen episodi, kun Pyrinnölle vihellettiin palloa, vaikka kotiyleisön mielestä se olisi kuulunut selvästi Bisonsille. Greg Gibson hermostui ja sai teknisen virheen. Pyrintö kasvatti eron liian suureksi vapaaheitoista. Kun peliä oli jäljellä enää alle 15 sekuntia, Tayloe Taylorille vihellettiin viides virhe tilanteesta, jossa hän ei edes yrittänyt rikkoa. Taylorin oli jätettävä pelikenttä, mutta Bisons ei suostunut enää panemaan hänen tilalleen korvaajaa. Tuomaristo ei sulattanut selitystä, että kaikki muut ovat jo loukkaantuneita eivätkä näin ollen pelikelpoisia. Gibson sai toisen tekun ja joutui lähtemään pukusuojiin etuajassa.

Matias Ojala (9/2) tai Eero Aaltonen (9/2/1) eivät olisi pelanneet, jos kyseessä ei olisi ollut pudotuspelisarja. He kamppailevat vakavien loukkaantumisten kanssa, Gibson totesi ottelun jälkeen.

– Olen aina pelaajieni puolella, kun he antavat kaikkensa, hän lisäsi.

Gibson oli pahoillaan vain yhdestä asiasta.

– Olen pahoillani, etten voinut jäädä antamaan kunnioitustani faneille.

Pyrintö oli tällä kertaa vahvempi. Se ansaitsi välieräpaikan.

– Pyrinnöllä oli sen verran leveämpi rotaatio ja meillä loppui bensa, Mäkäläinen tiivisti playoff-sarjan ratkaisun.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.