Philadelphia 76ersin Nerlens Noelin vuokraisäntä on haastanut Noelin oikeuteen. Vuokraisäntä syyttää Noelia useista eri vahinkoteoista sekä tappouhkauksesta.

Noel vuokrasi syyskuussa 2014 noin 450 neliön asunnon Philadelphian lähistöltä 54 000 vuosihintaan, mutta jätti jälkeensä melkoisen sotkun muutettuaan talosta pois elokuussa 2015. Vuokraisäntä oli listannut kaikki Noelin jättämät vahingot ja vaatii yhteensä 75 000 dollarin korvauksia.

Vahinkolistaukseen on muun muassa listattu: neonvärisen urheilujuoman (kuten Gatoraden) läikkiä matoilla ympäri taloa, 30 000 dollarin edestä muita vahinkoja matoilla, valtavat vesivahingot läpi talon, vessat tukittu puuvillapalloilla ja ulosteella, rikottu hissi, 4000 dollarin vahingot liedelle, vahinkoja jääkaapissa, sälekaihtimissa sekä tiskikoneessa ja ikkunansuojat revitty. Lisäksi omistaja löysi talosta marihuanaa sekä poltettuja sätkiä. Vahingonkorvauksia omistaja vaati 42 000 dollarin edestä.

Lähetettyään korvausvaatimuksensa Noelille, talon eteen oli seuraavana päivänä mystisesti ilmestynyt hautakivi, jossa oli ”RIP”. Omistaja uskoo, että kyseinen uhkaus on Noelin tekoja ja pitää sitä tappouhkauksena. Yhteensä korvausvaatimus on 75 000 dollaria.