NBA:n viime viikon parhaiksi pelaajiksi valittiin Atlanta Hawksin Paul Millsap sekä Minnesota Timberwolvesin tulokaspelaaja Karl-Anthony Towns.

Millsap avitti joukkueensa viime viikolla kolmeen voittoon tilastoimalla keskimäärin 19,0 pistettä, 15,7 levypalloa ja 4,33 torjuntaa. Hän tilastoi joka ottelussa tupla-tuplan ja parhaana iltanaan hän upotti 31 pistettä, poimi 16 levypalloa ja torjui vastustajan heiton viidesti Atlantan voittaessa Bostonin.

Minnesota pelasi niin ikään tappiottomasti voittaen kaikki kolme otteluaan. Towns tilastoi keskimäärin 21,3 pistettä, 10,3 levypalloa ja 1,67 blokkia.

Townsin saama kunnia on tulokaspelaajalle harvinainen, sillä edelliskerrasta on ehtinyt kulua jo yli kaksi vuotta. Michael Carter-Williams oli edellinen tulokaspelaaja, joka nimettiin viikon pelaajaksi marraskuussa 2013.