New York Knicks etsii uutta päävalmentajaa ja yhtenä pääkandidaattina on aiemmin tänä vuonna kenkää Cleveland Cavaliersista saanut David Blatt.

Knicks vaihtoi kesken kauden niin ikään päävalmentajaa ja joukkuetta on käskyttänyt loppukauden ajan Kurt Rambis. ESPN:n mukaan Rambis on vahva ehdokas jatkamaan päävalmentajan pallilla, mutta muitakin vaihtoehtoja on. Yhtenä päävaihtoehtona on Blatt. Blattilla on hyvät suhteet organisaatioon, sillä hän pelasi seuran GM Steve Millsin kanssa yliopistossa ja oli myös hänen häissään. Blattin ongelmana pidetään sitä, että samalla Knicksin hyökkäyspeli muuttuisi Phil Jacksonin suosimasta kolmiopelistä.

Knicksilla on allaan kaksi surkeaa kautta, sillä viime kaudella se tilastoi historiansa huonoimman kauden ja myös tänä vuonna se jäi kauas pudotuspelipaikasta. Tämä kausi oli kolmas peräkkäinen, kun se on jäänyt ilman pudotuspelipaikkaa.