BC Nokia jatkoi Korisliigan välierien tutuksi tullutta kaavaa, kun se voitti kotihallissaan Kouvolan Kouvot lukemin 80-74 (44-36) ja tasoitti ottelusarjan tilanteeseen 2-2. Voiton myötä molempien välieräsarjojen kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. BC Nokian ja Kouvojen ottelusarja jatkuu sunnuntaina Kouvolassa.

BC Nokia aloitti hurjasti karattuaan kuudessa minuutissa jo 15 pisteen johtoon. Kotijoukkueen johto kesti kolmannelle jaksolle asti, jonka puolivälissä isännät hukkasivat tyystin heittotarkkuutensa. BC Nokia teki seitsemässä minuutissa vain yhden pelikorin ja Kouvot nousi päätösjakson alussa kuuden pisteen johtoon.

Päätösjakson kolmannelta peliminuutilta lähtien tahtipuikkoa heilutti jälleen kotijoukkue. BC Nokia tykitti noin seitsemän minuutin ajanjakson nimiinsä numeroin 20-4, eikä Kouvot tuntunut löytävän millään lääkkeitä isäntien pysäyttämiseen. Ottelun loppuhetket olivat Kouvojen kovasta yrityksestä huolimatta lähinnä muodollisuuksia, BC Nokian varmistellessa vapaaheittoviivalta 80-74 –voittolukemiaan.

BC Nokian riveistä kovinta jälkeä torstain kamppailussa tekivät tupla-tuplan toimittanut serbisentteri Dragan Labovic (21/10) sekä neljällä kolmosellaan 12 pistettä kasaan saanut Henri Hirvikoski (12/2/3 syöttöä). Labovicin sentterikollega David Kravish kirjautti tililleen 18 pistettä, 8 levypalloa ja 2 torjuntaa.

Kouvojen D.J. Richardson ja Alexander Madsen (15/5/4 torjuntaa) pussittivat 15 pistettä mieheen ja Ville Kaunisto toimitti tupla-tuplan 11 pisteellä ja 11 levypallolla.

Välieräsarjan otteluvoitot ovat tasan 2-2.