Tampereen Pyrintö nousi 12. perättäisellä kotivoitolla 2-1 johtoon välieräsarjassa Helsinki Seagullsia vastaan.

Pyrinnön 97-72 voittoon päättynyt ottelu oli kotijoukkueen näytöstä heti ensimmäisestä jaksosta lähtien, jonka kotijoukkue vei nimiinsä 23-12. Puoliajalle mentiin Pyrinnön 46-27 johdossa isäntien vietyä toinen kymmenminuuttinen 23-15. Seagulls nousi vielä viisi minuuttia ennen päätössummeria 12 pisteen tuntumaan (74-62), mutta Pyrintö kuittasi viemällä loppuminuutit 23-10 ja ottelun nimiinsä 25 pisteen erolla

– Startattiin tosi hyvin erinomaisella energialla ja intensiteetillä. Nyt pitää pystyä siirtämään sama energia myös vieraskentälle. Pääsimme tänään myös enemmän vapaaheittoviivalle kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa yhteensä ja siitä voi olla tyytyväinen. Pelattiin palloa rauhassa sisään ja saimme korkean prosentin heittoja, joten puolen kentän toteutukseemme pitää olla tyytyväinen. Nyt samalla asenteella Helsinkiin, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen pohdiskeli Pyrinnön sivujen mukaan.

Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas ei juuri omiaan kiitellyt.

– Ei pelattu riittävän kovaa. Pyrintö oli lisännyt painetta, oltiin passiivisia ja paskoja. Kovia vihellyksiä tänään. Tällaistä tämä on, pitää ansaita. Parempi joukkue kuitenkin voitti. Tietysti harmittaa, kun viimeinenkin kirimahdollisuus otetaan pois. Suorituksena nostan kuitenkin hattua jätkille, koska nousimme suosta mukaan taistelemaan voitosta.