BC Nokian tasoitti välierävoitot Kouvoja vastaan, kun se voitti perjantaina kotikentällään kovan taistelun jälkeen 80-74. BC Nokia nousi lopun kovilla suorituksilla rinnalle ja ohi tasoittaen ottelusarjan.

Nokia ja Kouvot kävivät jälleen tiukan taistelun, jossa jännitys säilyi aina loppuhetkille saakka. Nokialaiset ottivat kuitenkin kotiyleisön siivittämänä makean voiton.

– Tiukka peli jälleen kerran. Pystyimme tänään olemaan aggressiivisia lähes koko pelin. Ratkaisu kuitenkin tapahtui vasta lopussa. Saimme tärkeät heitot sisään ja Kouvot missasivat omansa, kertasi BC Nokian päävalmentaja Oliver Vidin Koripalloliiton tiedotteessa.

BC Nokia vei peliä alussa, mutta kolmannella neljänneksellä Kouvot nousi rinnalle ja ohi. Viimeisellä neljänneksellä kotijoukkue puristi kuitenkin vielä kertaalleen ohi.

– Koripallo on pienten erojen peli ja jos laitamme kovat heitot sisään ja vastustaja ei, se yleensä ratkaisee ottelun. Toivottavasti saamme tästä tarvittavan itseluottamuksen, jotta pystymme ottamaan sunnuntaina voiton Kouvolasta, Vidin totesi suunnatessaan katseet jo tärkeään viidenteen otteluun.