Karhu on tehnyt tärkeän jatkosopimuksen ensi kaudeksi, kun kapteeni Bojan Sarcevic jatkaa joukkueen riveissä myös ensi kaudella.

Sarcevic aloittaa syksyllä jo neljännen kautensa oranssipaidoissa. Ennen Karhua Sarcevic on pelannut Korisliigaa KTP:ssä ja Korihaissa. 28-vuotias takamies teki viime kaudella 38 ottelussa keskiarvoiksi 9,5 pistettä/3,5 levypalloa/4,8 syöttöä. 10 kauden aikana Bojan on pelannut kaikkiaan 461 ottelua Korisliigassa keskiarvoilla 9,9/3,3/3,4/1,4 riistoa.

Korisliigan tilastoissa Sarcevic on jo kivunnut kärkipäähän eri osa-alueilla. Syöttötilastossa hän on noussut neljänneksi 1561 syötöllä. Edellä ovat vain Petri Virtanen, Damon Williams ja Teemu Rannikko, joten kovassa porukassa Sarcevic on. Takana ovat mm. legendaariset Kari-Pekka Klinga, Jukka Toijala ja muut. Riistotilastossa sijoitus on 11.

– Olen todella tyytyväinen, että voin jatkaa Karhussa. Rakastan Kauhajokea, pidän ihmisistä joukkueen ympärillä ja Karhulla on parhaat fanit, jotka tukevat joukkuetta. Viime kausi loppui isoon pettymykseen, joten koen velvollisuudekseni jatkaa joukkueessa ja johdattaa Karhu ensi kaudella mitaleille, ehkäpä jopa mestaruuteen, Sarcevic sanoo Karhun sivuilla.

Päävalmentaja Sami Toiviainen on niin ikään iloinen luottomiehensä jatkosta.

– Hienoa, että Bojan jatkaa. Meillä on takana jo aika monta yhteistä vuotta. Nyt on saatava kehitettyä niin Bojanin kuin joukkueen pelaamista uuteen suuntaan. Tarkoitus olisi kerätä Bojanin ympärille huomattavasti viimekautista urheilullisempi ja samalla nopeampi joukkue, Toiviainen paljastaa suunnitelmiaan.

Karhu jatkaa pelaajaneuvotteluja ja tiedottaa niistä heti, kun sopimuksia on päästy allekirjoittamaan. Myös jenkkejä on ryhdytty kartoittamaan, ja jos eteen tulee palettiin sopiva pelaaja, voi Karhu tehdä silläkin osastolla nopeita ratkaisuja.