Korisliigan finaalit käynnistyvät maanantaina, kun Kouvot ja Pyrintö iskevät yhteen Kouvolassa Lumon Areenalla. Pudotuspeleissä 17,2 pisteen ottelukeskiarvolla pisteitä viimeistellyt Ricky Minard odottaa vesi kielellä maanantaina alkavaa finaalisarjaa ja etenkin siirtymistä Hakametsän jäähallin parketille.

– Matka finaaliin on ollut pitkä ja meillä on kauden aikana ollut paljon ylä- ja alamäkiä. Olemme nyt kuitenkin pudotuspeleissä hitsautuneet lopullisesti yhteen ja pelaamme tällä hetkellä mielestäni erittäin hyvää koripalloa. Uskon, että finaalit tulevat olemaan todella mielenkiintoinen ja jännittävä sarja. Meidän pitää joukkueena pitää huoli, että pelaamme vieraskentällä johdonmukaisesti ja pysymme omassa pelikonseptissamme. Se antaa meille hyvät mahdollisuudet voittoon. Kouvot on todella hyvä joukkue ja tämä tulee olemaan meille kovin haaste näissä pudotuspeleissä.

Odotan todella paljon, että pääsemme pelaamaan isommille areenoille isomman yleisön eteen. Fanit tuovat meille lisää energiaa ja isommat hallit antavat suuremmalle määrälle ihmisiä mahdollisuuden tulla katsomaan, kun Pyrintö taistelee mestaruudesta! Kaikki jotka saapuvat katsomaan matseja voivat odottaa hienoa showta! Haluan vielä sanoa, että rakastamme fanejamme ja arvostamme äärettömästi tukeanne, ilman teitä emme olisi nyt finaalissa! Hoidetaan Pantteri Tampereelle – Go Pyrintö, Minard hehkuttaa Pyrinnön kotisivuilla.