Pyrintö avasi voittotilinsä Korisliigan finaalisarjassa voittamalla kolmannessa finaalipelissä Kouvot 79-68 (44-36). Ottelusarja on nyt Kouvoille 2-1.

Pyrintö aloitti vieraskentällä vahvasti ja repäisi ensimmäisen neljänneksen puolivälissä pienen kaulan. Ensimmäiselle tauolle mentiin Pyrinnön kuuden pisteen johdossa. Toinen neljännes oli tasaisempi, mutta Pyrintö pysyi edellä.

Kolmannen neljänneksen alkuun Pyrintö repäisi 8-0-runin ja tamperelaiset näyttivät jo karkaavan. Pyrinnön ero oli parhaimmillaan jo 15 pistettä, mutta Kouvot pääsi lopussa kaventamaan eroa. Viimeisellä neljänneksellä Kouvojen puolustus sai pysäytettyä Pyrinnön ja tamperelaiset saivat ensimmäisen pelitilannekorinsa vasta pari minuuttia ennen loppua. Kouvot ei kuitenkaan pystynyt käyttämään tilaisuutta hyväkseen ja Pyrintö otti tärkeän voiton.

Pyrinnön ykkösenä hääri Damon Williams, joka pussitti 15 pistettä ja otti 16 levypalloa. Ricky Minard (21), Antero Lehto (16) ja J’Nathan Bullock (14) olivat myös tehokkaina. Kouvoilta Ilari Seppälä oli tehokkain pistemies 13 pinnalla ja lisäksi Alexander Madsen (12), Kyle Shiloh (11) ja Ville Kaunisto (10/13) ylsivät myös kaksinumeroisiin.