Serbian Superliigan jatkosarjassa Jamar Wilson ja Partizan pitivät pintansa Mega Leksiä vastaan voittaen 81-85 (42-51). Partizan on nyt B-jatkolohkon kärjessä kahdella voitolla yhtä monesta pelistä. Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners taas siirtyi Saksan Bundesliigan puolivälierissä 2-0-johtoon Alba Berliniä vastaan.

Partizan nappasi johdon loisteliaan toisen neljänneksen turvin, jonka vierasjoukkue vei nimiinsä lukemin 18-30. Partizan piti puoliajan jälkeen kaksinumeroisen johdon pitkään, mutta Mega Leks kiri viimeisillä minuuteilla lähelle.

Wilson myllytti vaihdosta 20 minuuttia kirjauttaen 9 pistettä, yhden levypallon ja 5 syöttöä. Partizanin koreista vastasivat pääasiallisesti 15 pistettä mieheen heittäneet Kevin Jones, Novica Velickovic ja Cedomir Vitkovac.

Saksan Bundesliigassa Herbert ja Frankfurt Skyliners kaatoivat toistamiseen Alba Berlinin. Frankfurtilaiset siirtyivät 65-71 (23-32) -vierasvoitolla puolivälierissä johtoon 2-0. Puolivälieräsarja ratkeaa kolmesta voitosta.

Tiistai-iltana taas Shawn Huffin Ludwigsburg tasoitti puolivälieräsarjan Bundesliigassa Bayern Müncheniä vastaan selkeällä kotivoitolla numeroin 93-74 (49-45). Ludwigsburg keräsi etumatkan jo puoliajan jälkeen, mutta löi vieraat lopullisesti kanveesiin päätösneljänneksellä. Puolivälieräsarja on nyt tasan 1-1.

Huff sai runsaasti peliaikaa (27 minuuttia) vaihtopenkiltä. Luotettavan puolustuksensa lisäksi Huff nakkasi 8 pistettä, kahmi 3 levypalloa ja jakoi yhden syötön.

Espanjan pääsarjassa Sasu Salin oli lepuutusvuorossa, kun Gran Canaria hävisi vieraskentällä Barcelonalle 85-75 (43-44).