Jamar Wilson jatkoi oivia otteitaan Serbian Superliigan B-jatkolohkossa, kun Partizan voitti kotikentällään Konstantinin 89-73 (33-35). Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners taas selätti kolmannen kerran Alba Berlinin Saksan Bundesliigan pudotuspeleissä ja etenee välieriin otteluvoitoin 3-0.

Partizan löysi itsensä selkä seinää vastan puoliajalla, kun Konstantinin puolustus tukahdutti kotijoukkueen pistetehtailun. Toisella puoliajalla fanaattinen 3000-päinen kotiyleisö sai rahoilleen vastinetta, kun Partizan repäisi eron kaksinumeroiseksi, jota se ei hellittänyt.

Wilson oli jälleen Partizanin avainhahmo pussittaen 15 pistettä, noukkien 4 levypalloa, jakaen 5 syöttöä ja riistäen kolmesti. Partizan on Serbian Superliigan B-jatkolohkon kärjessä kolmella voitolla yhtä monesta pelistä.

Saksan Bundesliigassa Herbertin Frankfurt Skyliners kasvatti johtoaan tasaisesti läpi ottelun. Viimeistään kolmannella neljänneksellä voittajasta ei ollut epäselvyyttä, kun kotijoukkueen johto venyi 20 pisteeseen. Alba Berlin taisteli päätösneljänneksellä, mutta joutui toteamaan Skylinersin paremmakseen numeroin 87-66 (48-38).

Shawn Huff ja Ludwigsburg hengitti kolme neljännestä Bayern Münchenin niskassa Bundesliigan puolivälierissä, mutta päätösneljänneksellä müncheniläiset vetivät pidemmän korren voittaen 79-68 (39-35).

Bayern München johtaa ottelusarjaa nyt 2-1. Välieriin etenee kolmella voitolla.

Huff pelasi vaihdosta 21 minuuttia heittäen 6 pistettä ja kahmien 2 levypalloa.

Turkin kakkossarjassa Anton Odabasin Denizli Basket tasoitti pudotuspelisarjan tilanteeseen 1-1 voittaen Best Balikesirin 65-58 (45-27). Denizli Basketilla oli vankka etu ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta kykeni tekemään vain kaksi pistettä kolmannella neljänneksellä ja Balikesir nousi peliin mukaan. Tiukan väännön jälkeen Denizli selvisi kuitenkin voittajaksi.