Korisliigan kauden parhaana pelaajana (MVP) palkittiin äänivyöryllä runkosarjan voittaneen joensuulaisen Kataja Basketin primus motor Teemu Rannikko, 35. Rannikolle voitto oli toinen perättäinen.

Viime kaudella Korisliigan MVP:na ja finaalien MVP:na palkittu 189-senttinen Rannikko pelasi ilmiömäisen runkosarjan kirjauttamalla joukkueelleen 15,2 pistettä, kaikkien aikojen ennätyksen 10,2 syöttöä ja 2,6 levypalloa ottelua kohden. Rannikko upotti kakkosensa 56,7%, kolmosensa 41,3% ja vapaaheittonsa 89,6% tarkkuudella.

– Ensin runkosarjan voitto ja heti perään putoaminen puolivälierissä. Se oli kova pettymys. Kivempaa oli viime vuonna saada palkinto, kun Pantteri-patsas oli Joensuussa. Uralle on mahtunut vaikeampia aikoja, mutta nyt koris on mieluista. Ura on väistämättä loppusuoralla, niin on yritettävä nauttia joka hetkestä, kommentoi Rannikko Koripalloliiton tiedotteessa.

Edellisen ”tuplansa” Rannikko nappasi tililleen vuosina 1999 ja 2000, jolloin hänet palkittiin niinikään kauden parhaana pelaajana.