NBA:n tähdistöviisikot nimetty – MVP yksimielisesti ykköstähdistöön

NBA on valinnut kuluvan kauden kolme tähdistöviisikkoa. Ykköstähdistöä johdattavat MVP Stephen Curry sekä LeBron James.

Curryn valinta ykköstähdistöön oli yksimielinen ja James keräsi toiseksi eniten ääniä. Ykköstähdistön täydentävät Oklahoma City Thunderin Russell Westbrook, San Antonio Spursin Kawhi Leonard ja Los Angeles Clippersin DeAndre Jordan.

Valinnat tehtiin pelipaikoittain ja kolmen tähdistöviisikon ulkopuolelle jäi kovia nimiä. Muun muassa NBA:n pistetilaston kakkonen James Harden sekä supertähti Anthony Davis eivät mahtuneet tähdistöviisikoihin. Myös yksimielisesti vuoden tulokkaaksi valittu Karl-Anthony Towns sekä Toronton tähtipelaaja DeMar DeRozan jäivät ulkopuolelle.

Katso tähtiviisikoiden pelaajat ja äänimäärät yläpuolen galleriasta. Pelaajat valittiin pelipaikoittain.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.