Viime kaudella BC Nokian apuvalmentajana SM-pronssia juhlinut Ilpo Rantanen, 46, ja BC Nokia ovat solmineet yksivuotisen päävalmentajasopimuksen.

Pitkän uran valmentajana tehnyt Rantanen on toiminut aiemmin miesten Korisliigassa Pyrbasketin ja Korihaiden päävalmentajana. Yli 30 vuotta jo valmentanut Rantanen on voittanut aikuisten tasolla yhteensä neljä Suomen mestaruutta, joista kaksi miesten puolella Tampereen Pyrinnön apuvalmentajana. Lisäksi Rantanen on kerännyt palkintokaappiinsa kolme Suomen cupin voittoa ja lukuisia muita mitaleja aikuisten ja nuorten sarjoista.

BC Nokian urheilutoimenjohtaja Ville Tuomiselle ”Ipen” saaminen päävalmentajaksi ensi kaudeksi on ollut ykkösvaihtoehto.

– Meillä on jo Ipen kanssa pitkä historia olemassa, ajattelemme pelistä samalla tavalla ja meillä on kova keskinäinen luottamus. Itse halusin päästä tekemään tätä projektia Ipen kanssa ja oma toiveeni on, että hän jatkaisi staffissa koko tämän projektin ajan, Tuominen kommentoi BC Nokian sivuilla.