Atlanta nappasi yhden siirtomarkkinoiden isoimmista kaloista riveihinsä – tähtisentteri palaa kotiin

© Kuva: Getty Images

Atlanta Hawks on saalistanut riveihinsä sentteri Dwight Howardin. Houstonista siirtyvä Howard on tehnyt Atlantan kanssa kolmevuotisen ja 70,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

Atlantassa syntyneelle Howardille Hawks tulee olemaan hänen uransa neljäs seura. Hän vietti kahdeksan kautta Orlandossa ennen kuin piipahti kauden verran Lakersissa ja kolme edelliskautta vierähtivät Houstonissa.

Hän on urallaan tilastoinut keskimäärin 17,8 pistettä, 12,7 levypalloa sekä 2,1 torjuntaa peliä kohden. Hänet on valittu kahdeksan kertaa NBA:n All-Star -otteluun ja NBA:n ykköstähdistöön viidesti. Lisäksi hänet on valittu vuoden puolustavaksi pelaajaksi kolmasti.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!