Saksalaislegenda Dirk Nowitzki pelaa vielä vähintään kaksi kautta Dallas Mavericksin riveissä, kun hän on sopinut seuran kanssa jatkosta. Nowitzkin sopimus on kaksivuotinen ja arvoltaan 40 miljoonaa dollaria.

Nowitzki saa roiman palkankorotuksen, sillä pari edelliskautta hän pelasi alennushinnalla hänen laskettuaan palkkaansa. Hän teki vuonna 2014 kolmevuotisen ja 25 miljoonan dollarin sopimuksen, jotta Dallas voisi vahvistaa rivejään taistelussa mestaruudesta. Nyt hän saa kuitenkin ansaitsemansa palkankorotuksen.

Nowitzkin NBA-ura alkoi jo vuonna 1998 ja hän on edustanut koko sen ajan Dallasia. Hän on valittu sekä runkosarjan että NBA-finaalien MVP:ksi ja on NBA:n kaikkien aikojen pistetilastossa kuudennella sijalla. Hänellä on tilillään yhteensä 29 491 pistettä. Mikäli hän pelaa sopimuskautensa loppuun saakka Dallasissa, tulee hänestä Kobe Bryantin ohella vasta toinen pelaaja, joka on edustanut vain yhtä seuraa kahden vuosikymmenen ajan.

Viime kaudella hän merkkautti keskimäärin 18,3 pistettä, 6,5 levypalloa sekä 1,8 korisyöttöä ottelua kohden.