Brooklyn Nets on haalimassa riveihinsä Allen Crabbea sekä Tyler Johnsonia. Nets on tarjonnut molemmille sopimuspapereita ja pelaajat ovat lähellä siirtoa.

Portlandissa pelannut Crabbe on sopinut Brooklynin kanssa neljän vuoden ja 75 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksesta. Sopimuksen arvo saattaa nousta vielä yhteensä 83 miljoonaan dollariin. Portlandilla on kuitenkin kolme päivää aikaa vastata Brooklynin tarjoukseen. Crabbe pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden merkkauttaen tilastoikseen keskimäärin 10,3 pistettä, 2,7 levypalloa sekä 1,2 korisyöttöä.

Brooklyn on lisäksi tarjonnut Miamin Tyler Johnsonille neljän vuoden ja 50 miljoonan dollarin sopimusta. Sopimus tietäisi Johnsonille melkoista palkankorotusta, sillä viime kaudella hän tienasi Miamissa vain hieman päälle 500 000 dollaria. Hän tilastoi tällä kaudella keskimäärin 8,7 pistettä, 3,0 levypalloa ja 2,2 korisyöttöä. Miamilla on kolme päivää aikaa vastata Brooklynin tarjoukseen ja pitää hänet riveissään.

Brooklyn pelaa pelaajilla pienoista uhkapeliä, sillä kaksikolla on tilillään yhteensä ainoastaan 215 ottelua NBA:ssa joista 24 aloitusviisikossa.