Brooklyn Nets yritti hankkia riveihinsä Miami Heatin Tyler Johnsonia sekä Portland Trail Blazersin Allen Crabbea, mutta kaappausyritykset kuivuivat kokoon. Seura reagoi kuitenkin nopeasti sopimalla Greivis Vasquezin kanssa sopimuksesta.

Brooklyn tarjosi Johnsonille neljän vuoden ja 50 miljoonan dollarin sopimusta, mutta Miami vastasi tarjoukseen ja piti takamiehen riveissään. Brooklyn yritti hankkia myös Crabbea neljän vuoden ja 75 miljoonan dollarin sopimuksella, mutta Portland ei halunnut päästää miestä pois ja latoi rahaa tiskiin pitääkseen Crabben riveissään.

Johnsonille sopimus tietää melkoista palkankorotusta, sillä viime kaudella hän tienasi vain hieman päälle 500 000 dollaria.

Kuusi kautta NBA:ssa pelannut Vasquez pelasi viime kaudella Milwaukeessa ja on liittymässä Brooklynin mukaan vuoden sopimuksella. Uransa aikana hän on pelannut myös Memphisissä, New Orleansissa, Sacramentossa sekä Torontossa.Hän on uransa aikana tilastoinut keskimäärin 9,0 pistettä, 2,6 levypalloa sekä 4,8 korisyöttöä.